Τι είναι η Χαρακτική: μία παρουσίαση και συζήτηση για την τέχνη και τεχνική της Χαρακτικής

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, 19:00, ελεύθερη είσοδος

Το εργαστήριο Sektor30, o Μιλτιάδης Πεταλάς και η Αριστέα Χαρωνίτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση και ανοιχτή συζήτηση για την τέχνη και τεχνική της Χαρακτικής.

Ο Μιλτιάδης Πεταλάς και η Αριστέα Χαρωνίτη θα μας μιλήσουν για τις βασικές τεχνικές της χαρακτικής: την υψιτυπία, τη βαθυτυπία, τα εργαλεία, τα υλικά τους, και το εικαστικό αποτέλεσμα που μπορούν να έχουν, μέσα από έργα του παρελθόντος αλλα και στην συγχρονη πρακτική της τέχνης αυτής.

Η παρουσίαση οργανώνεται με αφορμή την πρόσφατη εκκίνηση λειτουργίας του εργαστηρίου χαρακτικής του Sektor30 και τον κύκλο μαθημάτων εξοικείωσης με το εργαστήριο και τις διαθέσιμες τεχνικές που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο. (http://sektor30.org/workshops)

Η παρουσίαση είναι δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 19:00 το απόγευμα στο χώρο του Sektor30, Μανδροκλέους 23, 11745 Αθήνα (https://goo.gl/maps/ZRnMfB1r58Na3VdE6).

Απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας προκράτησης θέσης και πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης  ή rapid test 48ωρου για την είσοδο σας στο χώρο.

Προκράτησης θέσης https://forms.gle/PURMcrzDdoLAWmrWA

Μιλτιάδης Πεταλάς
https://www.instagram.com/miltiadispetalas/

Αριστέα Χαρωνίτη
https://www.aristeacharoniti.com/

Comments are closed