Χαρακτική | Βαθυτυπία 1: εισαγωγή στην χάραξη και οξείδωση μετάλλων (πλεξιγκλας, αλουμίνιο,τσίγκος,χαλκός) // Intaglio printmaking 1: Intro to engraving and etching (plexiglass aluminium, zinc, copper)

4 τρίωρα μαθήματα // Έναρξη:
Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 2021, 15:00-18:00.

Στο Σεμινάριο αυτό που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα τρίωρα μαθήματα θα γίνει εισαγωγή στον τρόπο χάραξης και οξείδωσης του αλουμινίου και του τσίγκου σε διάλυμα θεϊκού χαλκού ( γαλαζόπετρα ) και ακολούθως του χαλκού/πλεξιγκλάς με την τεχνική της ξηρής χάραξης . Τα έργα που θα προκύψουν θα τυπωθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες σε χαλκογραφική πρέσα από τα οποία θα πάρουν δύο αντίτυπα μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών τους προεκτυπώσεων. To σεμινάριο θα παρουσιάσει η χαράκτρια Αριστέα Χαρωνίτη.

Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/JHfcSLgaHpzgHVMUA

Διάρκεια:
4 τρίωρα μαθήματα

Ημερομηνίες:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου, Σάββατο 4-11-18 Δεκεμβρίου 2021.

Ώρα:
15:00-18:00.

Τοποθεσία:
Εργαστήριο Χαρακτικής Sektor30
Μανδροκλέους 23, 11745
Αθήνα

Κόστος:
– 140€
– 110€ (Έκπτωση 20% για τα μέλη του εργαστηρίου και μέλη του επιμελητηρίου εικαστικών τεχνών ελλάδος ή απόφοιτους καλλιτεχνικών σπουδών) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο workshops@sektor30.org

//////////////////ENGLISH

PRINTMAKING WORKSHOP – Intaglio printmaking 1: Intro to engraving and etching (plexiglass aluminium, zinc, copper)

About the seminar

This Sektor30’s intro to etching and engraving workshop is ideal for beginners or people with little experience. The workshop is available in english, if you are interested please send us an email at workshops@sektor30.org

Comments are closed