Κεραμική: Texture glazes

3 πεντάωρα μαθήματα // Έναρξη:
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, 2022, 12:00-17:00.

Σε αυτό το τριήμερο σεμινάριο η Μελίνα Ξενάκη (https://www.melinaxenaki.com) θα μας ξεναγήσει στα αγαπημένα της lava και crawl υαλώματα. Θα μοιραστεί μαζί μας τις συνταγές της και θα μας παρουσιάσει τα δείγματά της για να τα εξετάσουμε και να συζητήσουμε τα εφέ που μπορούμε να πετύχουμε ανάλογα με την εφαρμογή. Θα φτιάξουμε δείγματα, θα μάθουμε πως τα αναμιγνύουμε, πως τα εφαρμόζουμε, πως τα χρωματίζουμε και τι πρέπει να προσέξουμε. Στο σεμινάριο θα δουλέψουμε με μαύρο πηλό υψηλής θερμοκρασίας αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε τα υαλώματα που θα αναμίξετε και σε κάποιο άλλο πηλό υψηλής θερμοκρασίας της επιλογής σας, μπορείτε να φέρετε έτοιμα δείγματα μπισκότο.

Άλλες πληροφορίες για συμμετέχοντες: (Τι χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει ή να έχουμε μαζί τους κτλ.): Θα χρειαστεί μόνο μία ποδιά εργασίας και επιπλέον δείγματα μπισκότο από πηλό υψηλής θερμοκρασίας της επιλογής σας αν θέλετε να δοκιμάσετε τα υαλώματα που θα φτιάξετε και σε κάποιον άλλο πηλό εκτός από αυτόν που θα είναι διαθέσιμος στο σεμινάριο.

Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/TtQUQex9VeJSGEVB7

Διάρκεια:
3 πεντάωρα μαθήματα

Ημερομηνίες:
Κυριακή 20-27 Φεβρουαρίου & Κυριακή 6 Μαρτίου, 2022.

Ώρα:
12:00-17:00.

Τοποθεσία:
Εργαστήριο Γλυπτικής Sektor30
Μανδροκλέους 30, 11745
Αθήνα

Κόστος: 
– 160€
– 138€ (Έκπτωση 20% για τα μέλη του εργαστηρίου)
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο workshops@sektor30.org

 

//ENGLISH

 Achieving texture with glazes

About the seminar

The workshop is available in english, if you are interested please send us an email at info@sektor30.org

Comments are closed