Ασπρόμαυρη και έγχρωμη υψιτυπία: Ξυλογραφία και Λινόλεουμ από μία και από δύο πλάκες

4 τρίωρα μαθήματα // Έναρξη:

Απογευματινό – Έναρξη: Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, 18:00-21:00
Πρωινό – Έναρξη: Τρίτη 18 Ιανουαρίου, 12:00-15:00

Σε αυτό το σεμινάριο θα εξοικειωθούμε με την τεχνική της υψιτυπίας από ξύλο και λινόλεουμ δουλέυοντας σε πλάκες μέγιστης διάστασης 20×15 εκ. ώστε να δούμε διάφορες τεχνικές που να μην απαιτούν πολύωρες χαράξεις αλλά με έμφαση στις τεχνικές της διχρωμίας και τη δημιουργία χαρακτικών που να περιέχουν χρωματική και τονική διαβάθμιση. 

Θα είναι σημαντικό να μπορείτε να εργαστείτε κάποιες ώρες, με τις οδηγίες που θα σας δίνονται, χαράζοντας και στο σπίτι, ώστε να μπορέσουμε στο εργαστήριο να προχωρήσουμε σε όλες τις τεχνικές και στο τέλος του σεμινάριου να έχετε από δύο ξεχωριστά έργα, σε διάφορες παραλλαγές το καθένα. 

Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/2yQrHotAMAVcTGa6A

Διάρκεια:
4 τρίωρα μαθήματα

Ημερομηνίες και ώρα:
Απογευματινό – Έναρξη: Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, 18:00-21:00
Πρωινό – Έναρξη: Τρίτη 18 Ιανουαρίου, 12:00-15:00

Τοποθεσία:
Εργαστήριο Χαρακτικής Sektor30
Μανδροκλέους 23, 11745
Αθήνα

Κόστος: 
– 155€
– 130€ (Έκπτωση 20% για τα μέλη του εργαστηρίου και μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος ή απόφοιτους καλλιτεχνικών σπουδών) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@sektor30.org

 

//ENGLISH

PRINTMAKING WORKSHOP – Relief printing with single or multiple plates  

About the seminar

This introductory workshop is ideal for people with some or non printmaking knowledge. The workshop is available in english.

Comments are closed